Vauvan välikausihaalarit

<p>Etsitkö <strong>välikausihaalaria vauvalle</strong>? Paaperon® valikoimista löydät 0-12 kk ikäiselle vauvalle lämpimät välikausihaalarit ulkoiluun. Paaperon® <a href="http://www.paapero.fi/category/12/vauvan-valikausihaalarit" target="_blank">vauvan välikausihaalarit</a>​ valmistetaan Suomessa kotimaisista materiaaleista. Paaperon® ​vauvan välikausihaalarit ovat kevyitä, suojaavia ja lämpimiä.</p> <p>Paaperon® ​<strong>vuorelliset vauvan välikausihaalarit</strong> soveltuvat hyvin ulkoiluun vaunuissa ja rattaissa. Paaperon® välikausihaalarien päällysmateriaali on tiivis puuvillakangas, jonka ansiosta välikausihaalari on kevyt, kahisematon ja joustava.​ Puuvillakankaasta valmistettu vauvan välikausihaalari on vauvalle miellyttävä, helppohoitoinen ja kestävä, mutta ei vedenpitävä. Lämmin vuori, huppu ja ylös asti ulottuva kaulus antavat vauvalle suojaa.</p> <p>Vauvan välikausihaalarien tilava muotoilu mahdollistaa kerrospukeutumisen, jonka avulla voit säätää vauvasi pukeutumista eri lämpötiloihin parhaiten sopivaksi. Vauvan välikausihaalareissa on sivussa lahkeesta ylös asti kulkeva vetoketju. Edestä laajasti aukeava malli helpottaa pukemista.​ Vetoketjun pää on kauluksen sivussa ja ulkopuolella eikä tule lähelle vauvan kasvoja.</p> ​<p>Paaperon® <strong>vauvan välikausihaalarit</strong> ovat satumaisen värikkäitä. Välikausihaalarien luonnonläheiset Paapero​®-kuosit lämmittävät myös mieltä ja saat viettää vauvan kanssa ikimuistoisia hetkiä ulkoilun merkeissä!</p> <p>Valmistamme Paaperon® vauvan välikausihaalareita rajoitettuja eriä. ​Tutustu ja tilaa välikauteen ajoissa kotimainen Paapero​® <strong>vauvan välikausihaalari</strong>! ​Suosittua <a href="http://www.paapero.fi/product/648/ulkoiluhaalari-siimes" target="_blank">Siimes-välikausihaalaria</a>​ on saatavana 0-12 kk ikäisille vauvoille (62-80 cm). Kevään 2018 uutuus - talvensininen <a href="http://www.paapero.fi/product/1148/vauvan-valikausihaalari-nietos" target="_blank">vauvan välikausihaalari Nietos</a>​ - on saatavana 3-9 kk ikäisille vauvoille (68-74 cm).</p> <p>P.S. Paaperon valikoimista löydät vauvan välikausipukeutumiseen myös kotimaiset <a href="http://www.paapero.fi/product/939/paapero-lasten-luomupuuvilla-kyparalakki" target="_blank">merinovilla-kypärälakit</a>​ hintaan 22,90€.</p>

Etsitkö välikausihaalaria vauvalle? Paaperon® valikoimista löydät 0-12 kk ikäiselle vauvalle lämpimät välikausihaalarit ulkoiluun. Paaperon® vauvan välikausihaalarit valmistetaan Suomessa kotimaisista materiaaleista. Paaperon® vauvan välikausihaalarit ovat kevyitä, suojaavia ja lämpimiä.

Paaperon® vuorelliset vauvan välikausihaalarit soveltuvat hyvin ulkoiluun vaunuissa ja rattaissa. Paaperon® välikausihaalarien päällysmateriaali on tiivis puuvillakangas, jonka ansiosta välikausihaalari on kevyt, kahisematon ja joustava. Puuvillakankaasta valmistettu vauvan välikausihaalari on vauvalle miellyttävä, helppohoitoinen ja kestävä, mutta ei vedenpitävä. Lämmin vuori, huppu ja ylös asti ulottuva kaulus antavat vauvalle suojaa.

Vauvan välikausihaalarien tilava muotoilu mahdollistaa kerrospukeutumisen, jonka avulla voit säätää vauvasi pukeutumista eri lämpötiloihin parhaiten sopivaksi. Vauvan välikausihaalareissa on sivussa lahkeesta ylös asti kulkeva vetoketju. Edestä laajasti aukeava malli helpottaa pukemista. Vetoketjun pää on kauluksen sivussa ja ulkopuolella eikä tule lähelle vauvan kasvoja.

Paaperon® vauvan välikausihaalarit ovat satumaisen värikkäitä. Välikausihaalarien luonnonläheiset Paapero®-kuosit lämmittävät myös mieltä ja saat viettää vauvan kanssa ikimuistoisia hetkiä ulkoilun merkeissä!

Valmistamme Paaperon® vauvan välikausihaalareita rajoitettuja eriä. Tutustu ja tilaa välikauteen ajoissa kotimainen Paapero® vauvan välikausihaalari! Suosittua Siimes-välikausihaalaria on saatavana 0-12 kk ikäisille vauvoille (62-80 cm). Kevään 2018 uutuus - talvensininen vauvan välikausihaalari Nietos - on saatavana 3-9 kk ikäisille vauvoille (68-74 cm).

P.S. Paaperon valikoimista löydät vauvan välikausipukeutumiseen myös kotimaiset merinovilla-kypärälakit hintaan 22,90€.

Most popular searches

Your shopping cart is empty

My account

Gift cards used in the shopping cart