Oulu Tiernatori 17.-19.12.2021

Paapero will be at Tiernatori at the Oulu Rotuaari on December 17-19. The perfect time for Christmas shopping in Oulu!

Tiernatori on Oulun Rotuaarin aukiolla 10.-23. joulukuuta järjestettävä tapahtuma, jonka aikana Oulun Rotuaari täyttyy ihanista jouluisista Tiernamökeistä sekä jouluisista tapahtumista ja ohjelmasta. Tiernamökit ovat avoinna joka päivä klo 11-18. Paapero on Tiernatorilla perjantaista sunnuntaihin 17.-19.12.

Tiernatori on täydellinen paikka jouluostoksille Oulussa

Tiernatorilla pääset joulun tunnelmaan, kuulet joululauluja paikallisten kuorojen ja lauluntekijöiden esittämänä ja näet oululaisten lasten upeita tierna-esityksiä. Myös joulupukki on paikalla - joulupukkia on mahdollista jututtaa ja hänen kanssaan pääsee yhteiskuvaan. Lauantaina 18.12 klo 12-14 Tiernatorilla vierailevat myös oululaisen maatilan ihanat alpakat, joiden tapaaminen on elämys koko perheelle.

Jouluostoksia ajatellen Tiernatori on varsinainen aarreaitta paikallisesti valmistettuja joululahjoja etsivälle. Punaiset, valoin ja havuin koristellut Tiernamökit tarjoavat sekä asiakkaille että käsityöyrittäjille ihanan kodikkaan ja jouluisen ympäristön, jossa voi vaihtaa kuulumisia ja löytää paikallisten käsityöyrittäjien uutuustuotteet ja ihanat joululahjat kuusen alle. Tiernatorin aikana mökeissä on yhteensä lähes 30 kauppiasta. Kaikki Tiernatorin kauppiaat ja tuotteet näet tästä: https://www.tiernatori.fi/kauppiaat

Tervetuloa jouluostoksille Paaperon Tiernamökkiin 17.-19.12

Paapero saapuu Tiernatorille Oulun Rotuaarin aukiolle perjantaina 17.12. ja olemme Tiernatorilla sunnuntaihin 19.12 asti. Paaperon jouluinen Tiernamökki on auki joka päivä klo 11-18 ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tapaamaan meitä ja tekemään ihania jouluostoksia! Otamme Tiernatorille mukaan valikoiman lastenvaatteita, pipoja ja tonttulakkeja lapsille ja aikuisille sekä ihania jouluaiheisia Paaperon joulukortteja, jotka ovat kemijärveläisen kuvittajamme siveltimestä, kuten vaatteiden Paapero-kuositkin. Jos olet tulossa tapaamaan meitä Tiernatorille ja sinulla on mielessäsi jokin erityinen tuote valikoimastamme, jonka haluaisit meidän ottavan mukaan, voit jättää meille viestin tai kertoa toiveesi sähköpostissa.

Tervetuloa jouluostoksille - nähdään Tiernatorilla!


Most popular searches

Your shopping cart is empty

My account

Gift cards used in the shopping cart