Suomen Kädentaidot -messut Tampereella 18.-20.11.2022

Paapero on mukana Suomen Kädentaidot -messuilla 18.-20.11.2022 - löydät meidät Tampereen messuhallista osastolta E 810! Messut ovat avoinna seuraavasti: PE klo 10-18, LA 9-17 ja SU 10-17.

Vuoden odotetuin käsityö- ja design-tapahtuma

Suomen Kädentaidot - Finnish Craft & Design on Euroopan suurimmaksi kasvanut käsityöalan messutapahtuma ja kohtaamispaikka kädentaitajille ja kaikille käsityön ilosta nauttiville. Vuoden 2022 tapahtuman teema on "Tulevaisuus".

Tapahtuman avajaispuheen perjantaina klo 11.30 pitää Tasavallan presidentin puoliso Jenni Haukio ja samalla julkistetaan Taito Finlandia 2022 -palkinnon saaja. Avajaispuheita pääset seuraamaan Muoti ja Design -lavalla E-osastolla, eli samalla osastolla jossa myös Paaperon messuosasto sijaitsee.

Tutustu messujen laajaan ohjelmatarjontaan tästä linkistä: Messuohjelma

Inspiroidu, löydä aarteita ja opi uutta!

Suomen Kädentaidot tuo upean kattauksen nähtävää, koettavaa ja ostettavaa keskelle vuoden pimeintä aikaa. Kädentaidot -messut on paikka, jossa nautitaan messutunnelmasta, koetaan elämyksiä ja tavataan muita käsitöistä innostuneita. Tämä uniikki ostoskeskus on avoinna vain kolmena päivänä vuodessa.

Sadat kotimaiset näytteilleasettajat esittelevät messuosastoillaan uutuuksiaan ja pääset tapaamaan kädentaitajia kasvotusten ja saat henkilökohtaisen kosketuksen niin brändeihin kuin tuotteisiin. Messuilla on mukana myös uusia ja pienempiä näytteilleasettajia eri puolelta Suomea joiden joukosta voit löytää myös sinulle ennestään tuntemattomia yrityksiä ja aarteita!

Työpajoissa, esityksissä sekä osastoilla kädentaitajat jakavat monipuolisia vinkkejä ja opastusta käsitöistä kiinnostuneille ja voit vapaasti keskustella ja kysyä neuvoja alojensa ammattilaisilta. Innovatiiviset uudet materiaalit ja tekniikat inspiroivat myös käsitöiden harrastajia kokeilemaan uutta ja löytämään uutta innostusta ja näkökulmaa harrastukseensa!

2 kertaa päivässä esitettävissä muotinäytöksissä näet kotimaisen muodin uusimmat virtaukset ja saat inspiraatiota omien asukokonaisuuksiesi suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Muotinäytösten aikataulut:

Paapero on jälleen mukana

Olemme mukana tänä vuonna aiempaa isommalla osastolla, jonka löydät Muoti ja Design -hallista (E-halli), osastopaikalta E 810. E-osastolla sijaitsee myös messujen päälava, jolla pääset näkemään muotinäytökset ja esitykset messuosastoihin tutustumisen lomassa. Odotamme jo innolla lähestyviä messuja ja että pääsemme tapaamaan Paaperon ystäviä ja asiakkaita kasvotusten iloisissa messutunnelmissa!

Otamme messuille mukaan suosituimpia tuotteitamme niin lapsille kuin aikuisille, uutuuksia unohtamatta. Mikäli ehdimme saada valmiiksi ensimmäiset tuote-erät uusista kuoseistamme (Jäljet, Suomenhevoset, Dinosaurukset ja Pupuset), voit päästä messuilla uutuustuotteen omistajaksi ensimmäisten joukossa!

Mikäli olet tulossa tapaamaan meitä messuille ja sinulla on mielessäsi jokin tietty tuote ja koko, jota haluaisit päästä hypistelemään livenä, lähetä meille sähköpostia viimeistään 16.11 mennessä osoitteeseen kauppa@paapero.fi otsikolla "Tuotetoive messuille" ja lisää sähköpostiin toivomasi tuotteen nimi ja koko sekä oma nimesi niin otamme tuotteen mukaan messuille, jotta pääset tutustumaan siihen lähemmin. Tuotetoive ei sido sinua mihinkään, mutta sen avulla varmistat että sinua kiinnostava tuote on mukanamme messuilla ja se helpottaa meitä pakatessamme messuille mukaan otettavia tuotteita.

Tervetuloa nauttimaan käsityön hurmasta!

Suomen Kädentaidot -messut Tampereella on lämminhenkinen ja inspiroiva kädentaitajien ja käsityön ilosta nauttivien kohtaamispaikka. Lisätietoa tapahtumasta, aikatauluista sekä ajo-ohjeet löydät Suomen Kädentaidot -tapahtuman virallisilta verkkosivuilta: https://www.kadentaidot.fi/fi/.

Tervetuloa nauttimaan käsityön hurmasta 18.-20.11.2022 Tampereelle. Nähdään pian!Most popular searches

Your shopping cart is empty

My account

Gift cards used in the shopping cart