New Arrivals For Christmas!

Uutuuskuoseja jouluksi 2022

Kauan odotetut uutuuskuosit ovat viimein saapuneet. Näistä kuoseista valmistetut lastenvaatteet ovat varma valinta pukinkonttiin tulevaksi jouluksi!

Jäljet

Jäljet-kuosissa pääosassa ovat eläimet ja jäljet. Lapin kaira kätkee sisälleen elämää. Tarkkaavainen kulkija voi huomata eläinten jälkiä talvella, keväällä, kesällä ja syksyllä. Näitä vuodenaikoja kuvaavat myös Jäljet-kuosin hurmaavat värit - punainen ruska, sininen halla ja vihreä kesä. Tutustu Jäljet-mallistoon tästä linkistä!

Pupupallero

Herkkä ja suloinen Pupupallero-kuosi on odotettu uutuus jota onkin tilattu jo runsaasti ennakkoon verkkokaupasta ja myymälästä. Pupupallero-kuosissa on vastasyntyneitä jäniksenpoikasia, jotka ihmettelevät ympäröivää maailmaa pienelle kerälle käpertyneinä. Veikkaamme, että tästä kuosista valmistettu body ja housut tulevat olemaan ensi joulun hitti vauvanvaate-mallistossamme. Pupupallero-mallistoon pääset tutustumaan tästä linkistä!

Suomenhevonen

Meiltä on jo pitkään toivottu mallistoomme uutta hevosaiheista kuosia. Suomenhevonen on Paaperon uutuuskuosi, jossa lämpimät ja maanläheiset ruskean, punaisen ja vaaleanpunaisen sävyt hurmaavat yhdessä satumaisten suomenhevosten kera. Tästä kuosista löydät ensimmäisenä lasten tunikan ja paidan - mallisto täydentyy myöhemmin muilla tuotteilla. Tutustu Suomenhevonen-kuosiin tästä linkistä!

Hirmulisko

Paaperon vaatteissa on tähän asti ollut yksinomaan suomalaisessa luonnossa esiintyviä eläimiä ja kasveja. Nyt otamme kuitenkin askeleen kohti uutta - Hirmulisko-kuosissa ovat pääosassa jännittävät dinosaurukset! Kiehtovat dinosaurukset ovat monen lapsen suosikkeja ja ne innostavat lasta saaden mielikuvituksen laukkaamaan. Paaperon Hirmulisko-kuosissa dinosauruksia onkin monta sorttia - tietysti myös se kaikista tunnetuin eli Tyrannosaurus Rex. Tästä mallistosta löydät leikki-ikäiselle takuulla mieluisan paidan - tutustu Hirmulisko-kuosiin tästä linkistä!

P.S.

Nyt on oiva aika tilata joululahjat verkkokaupasta. Tarjoamme verkkokauppatilauksille ilmaiset toimitukset Suomeen - näillä näkymin vielä ainakin joulukuun loppuun asti. Toimi nyt ja hyödynnä etu!

Most popular searches

Your shopping cart is empty

My account

Gift cards used in the shopping cart