Paapero® Lastenvaatteet Rovaniemi Sampokeskus

Olemme avanneet uuden myymälän Sampokeskuksessa Rovaniemellä. Lastenvaate-valikoimastamme löydät lapsiystävälliset ja Lapissa käsintehdyt Paapero®​-lastenvaatteet 0-10-vuotiaille. Myymälästä löydät myös ekologiset ja luomupuuvillaiset Paapero® <b>naisten tunikat</b>. <br><br> <b>Paapero®-lastenvaatteet</b> ja aikuisten vaatteet valmistetaan Suomen Lapissa korkealaatuisista kotimaisista materiaaleista. Paapero-vaatteille tunnusomaiset luonnonläheiset ja satumaiset kuosit saavat innoituksensa Lapin luonnosta ja ne syntyvät kemijärveläisen kuvittajamme siveltimestä. <br><br> Jos etsit <b>kotimaisia lastenvaatteita</b>, <b>lahjaa lapselle</b> tai <b>tuliaista Lapista</b>, Paapero®-vaatteet ovat mainio valinta! Palvelemme Sinua Sampokeskuksessa ma-pe 10-19, la 10-17 ja su 12-16. Rovaniemen uuteen myymälään kannattaa tulla tutustumaan kauempaakin - Tervetuloa! <br><br> P.S. Olemme saaneet uuden jälleenmyyjän - Paapero®-lastenvaatteita Helsingissä (Fredrikinkatu 57 ja Lasipalatsi) sekä Raisiossa (Kauppakeskus Mylly) myy nyt lastenvaateliike Fiilinki!

Olemme avanneet uuden myymälän Sampokeskuksessa Rovaniemellä. Lastenvaateliikkeemme valikoimasta löydät lapsiystävälliset ja Lapissa käsintehdyt Paapero®-lastenvaatteet 0-10-vuotiaille uniikeilla Paapero®-kuoseilla. Myymälästä löydät myös kiehtovan valikoiman aikuisten vaatteita: ekologiset ja luomupuuvillaiset Paapero® naisten tunikat, leggingsit sekä pipot koko perheelle.

Paapero®-lastenvaatteet ja aikuisten vaatteet valmistetaan Suomen Lapissa korkealaatuisista materiaaleista, pääasiassa kotimaisesta luomupuuvilla-neuloksesta. Paapero®-vaatteille tunnusomaiset luonnonläheiset ja satumaiset Paapero®-kuosit saavat innoituksensa Lapin luonnosta ja ne syntyvät kemijärveläisen kuvittajamme siveltimestä. Paapero®-lastenvaatteille on myönnetty Avainlippu sekä Design From Finland -merkit osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta sekä muotoiluosaamisesta.

Jos etsit Rovaniemeltä vauvanvaatteita, lastenvaatteita tai naisten tunikoita, aidosti lappilaiset Paapero®-vaatteet ovat mainio valinta! Palvelemme Sinua Sampokeskuksessa ma-pe 10-19, la 10-17 ja su 12-16. Rovaniemen uuteen myymälään kannattaa tulla tutustumaan kauempaakin. Valmistamme tuotteita myös paikan päällä Sampokeskuksessa. Tule tapaamaan meitä Sampokeskuksen myymälässä ja vietä ihana hetki satumaisten kuosien aarreaitassa!

Paaperon verkkokaupan etusivulle pääset tästä. (Ilmainen toimitus kotimaan tilauksille)

Sampokeskuksen myymälä-sivullemme pääset tästä.

P.S. Olemme saaneet uuden jälleenmyyjän - Paapero®-lastenvaatteita Helsingissä (Fredrikinkatu 57 ja Lasipalatsi) sekä Raisiossa (Kauppakeskus Mylly) myy nyt lastenvaateliike Fiilinki!

Most popular searches

Your shopping cart is empty

My account

Gift cards used in the shopping cart