Kurkkaa uutuudet myymälöissä ja verkossa!

Joulun aika lähestyy ja Paaperon tuotannossa eletään kiireistä aikaa. Saimme juuri erän uusia kankaita joista osa ehtii täydentämään joulusesonkia. Nyt on hyvä aika käydä kurkkaamassa kuosiuutuuksia myymälöissä ja verkkokaupassa!

Hei kaikille täältä Paaperon pajalta!

Korona-ajan syksy on ollut Paaperossa kiireinen etenkin verkkokaupan osalta, jossa yksi suosituimmista tuotteista ovat olleet kangasmaskit, jotka ovat ilahduttavasti löytäneet tiensä asiakkaillemme ympäri Suomen.

Joulun aika lähestyy kuitenkin jo vauhdilla, ja parasta aikaa täällä meillä Paaperon tuotannossa eletään yhtä vuoden kiireisimmistä ajoista. Saimme marraskuun alussa vielä erän upouusia kankaita, joista osa ehtii vielä joulusesonkiin myymälöihimme ja verkkokauppaan, ja sieltä edelleen toivottavasti myös mahdollisimman monien teistä, ihanat asiakkaamme, joulupaketteihin!

Muutamia uutuuksia on ilmestynyt jo verkkokauppaankin, kuten 100% luomupuuvillaiset Saukko-paita ja syvänsininen Jan-paita, tyttöjen uutuudet Linnea-mekko ja Sointu-rusettitunika sekä aikuisille kokonaan uusi tuotesarja, luontoaiheiset huivit, joiden avulla asukokonaisuus saa upean loppusilauksen käden käänteessä!

Hau-tuoteperhe on saanut myös perheenlisäystä tänä syksynä naisten tunikan sekä 100% luomupuuvillaisen Pikku HAU -vauvanvaatesarjan myötä. Olemme keränneet kaikki HAU-tuotteet verkkokaupassa omaksi HAU Collection -mallistoksi, josta löydät tämän Paaperon suositun tuoteperheen tuotteet helposti.

Nyt on hyvä aika seurata tiivisti Paaperon verkkosivuja sekä some-kanavia uutuuksia ja joululahjoja silmällä pitäen. Jos sinulla on mahdollisuus piipahtaa myymälöissämme marraskuussa, näet uutuuskuosit ja tuotteet livenä ja voit valita suosikkejasi pukinkonttiin. Kuvaamme ja lisäämme tuotteita myös verkkokauppaan mahdollisimman nopeasti kunhan ne pääsevät tuotannosta ulos, jotta myös verkkokauppa-asiakkaamme pääsevät shoppailemaan hyvissä ajoin.

P.S. Myymälöiden aukioloajat marraskuussa: Paapero Kemijärvi Ma-pe 10-17, La 10-14. Paapero Sampokeskus Rovaniemellä jatkaa supistetuin aukioloajoin: Ti-La 12-17, SU ja MA sujettu. Tervetuloa ostoksille!


Most popular searches

Your shopping cart is empty

My account

Gift cards used in the shopping cart