Heinäkuun uutuudet nyt verkkokaupassa

Paaperon valikoimiin saapuu runsaasti uutuuksia heinäkuussa. Tutustu, löydä suosikkisi ja ennakkotilaa verkosta jo nyt!

Paaperon uutuusrintamalta kuuluu jälleen hyviä uutisia. Valikoimiimme saapuu heinäkuun alussa runsaasti uutuuskuoseja aikuisille ja lapsille, jonka lisäksi myös osa aiemmista suosikkikuoseista tekee paluun.

Kelonasukkaat on Paaperon uutuuskuosi, joka on saanut inspiraationsa Lapin ikimetsistä ja keloja elinympäristönään pitävistä linnuista. Kuosin neutraalia ja rauhallista värimaailmaa täydentää kaunis taivaansininen tausta poutapilvineen. Kelonasukkaat-kuosista tullaan valmistamaan sekä aikuisten että lastenvaatteita.

Naisten mekko- ja tunikarintamalla on luvassa useita uutuuksia. Tämän kesän kukkamekko-uutuus on Lapinorvokki, joka ihastuttaa kauniilla keltaisella kukkamerellään. Leimulehti on rohkean värikäs uutuuskuosi, jossa punaisen, oranssin ja keltaisen väreissä hehkuvat lehdet saavat kantajansakin säteilemään positiivista energiaa. Havu on muotokieleltään graafinen ja minimalistinen. Se on metsäteemaa raikkaalla tavalla viestivä uutuuskuosi, josta on luvassa niin aikuisten kuin lastenvaatteitakin.

Paaperon klassikkokuosien ystäville on myös luvassa hyviä uutisia. Siimes-kuosista on nyt ensi kertaa saatavana myös aikuisten tuotteita. Paljon toivottu Kisut-kuosi tekee paluun sekä lasten että aikuisten vaatemallistoon. Mustikka-kuosin materiaali uudistuu ja Mustikka-tuotteita on jälleen saatavana heinäkuussa. Loppukesästä lisäämme mallistoomme myös uusia tuotteita suositusta Tokka-kuosistamme.

Olemme lisänneet tuotevalikoimaamme täysin uuden Basic-malliston. Basic-malliston tuotteet ovat Suomessa kudotusta ja värjätystä laadukkaasta puuvillaneuloksesta valmistettuja tuotteita, jotka ovat pääosin yksivärisiä. Tuotteet valmistetaan Kemijärvellä Paaperon omilla kaavoilla, ja ne ovat loistava valinta aidosti kotimaisia vaatteita etsivälle. Lisäämme mallistoon tuotteita pitkin kesää ja syksyä.

P.S. Loppukesästä ja alkusyksystä tulemme julkaisemaan lisää uutuustuotteita ja kuoseja, joten pysyhän kuulolla ja käy kurkkaamassa verkkokauppaa säännöllisesti.

Ihanaa ja aurinkoista kesää kaikille toivottaa Paaperon väki!

Your shopping cart is empty

My account

Gift cards used in the shopping cart