Beanies for autumn from Paapero Online Store

Varaudu viileneviin keleihin Paaperon lämpimällä pipolla. Laajasta valikoimasta löydät pipoja sekä lapsille että aikuisille. Tutustu ja tilaa uusi pipo!

Lasten pipot | Aikuisten pipot

Syksyn pipo-uutuuksia:

Pipo Jäkälä
Jäkälä-pipo on syksyn 2022 uutuus

Syksyn 2022 uutuuskuosi Jäkälä ihastuttaa neutraaleissa harmaan ja valkoisen sävyissä. Kuosin inspriraationa on ollut Lapin mäntymetsissä ja kuivilla tunturikankailla runsaana kasvava harmaaporonjäkälä, joka on tärkeä ravinnonlähde poroille. Jäkälä-tuoteperheestä löydät myös naisten tunikan sekä putkihuivin - Luo itsellesi upea asukokonaisuus!


Pipo Sinivarpu
Pipo Sinivarpu - kuulas vaaleansininen uutuuspipo sinisen ystäville

Sinivarpu-pipo on syksyn uutuus sinisen ystäville. Kuosin kuulas vaaleansininen perussävy on Pantonen tämän vuoden trendiväri Spun Sugar. Tämän kuosin värimaailma onnistuu olemaan samaan aikaan sekä hattaramaisen kevyt ja ilmava että kirkkaan veden sävyissä välkehtivä, raikas ja hillityn tyylikäs. Sinivarpu-kuosista löydät myös naisten Salla-mekon, leggingsit ja ison putkihuivin - Tilaa nyt koko 3 vaatteen Sinivarpu-asukokonaisuus yhdessä settinä alennettuun hintaan!


Pipo Neidonvarpu
Pipo Neidonvarpu - syksyn 2022 vaaleanpunainen uutuuspipo

Neidonvarpu-pipossa on pohjasävynä Pantonen Gossamer Pink - yksi vuoden 2022 trendiväreistä. Tämä silkkisen pehmeä ja puuterimainen pinkki antaa kevyen ja herkän vaikutelman - Neidonvarpu-pipo on erinomainen valinta hillitystä ja pehmeästä vaaleanpunaisesta pitävälle!


Pipo Kultavarpu
Pipo Kultavarpu - iloista väriä syksyyn

Kultavarpu-pipon keltainen sävy huokuu iloa ja spontaaniutta - tässä pipossa tuot väriä ja hyvää mieltä syksyyn! Pipon tiivis luomupuuvillaneulos suojaa viimalta ja yhdessä 100% luomupuuvillavuoren kanssa se pitää sinut lämpimänä syksyn tuulissa. Olisiko tässä sinun piposi? Tilaa omasi nyt verkkokaupasta! Ai niin, jos tykästyit tähän kuosiin niin samasta tuoteperheestä löydät meiltä myös Kultavarpu-putkihuivin ja Kultavarpu-tunikan - Luo itsellesi asukokonaisuus joka saa sinut hehkumaan!


Pipo Suvivarpu
Pipo Suvivarpu - Turkoosinvihreä uutuuspipo

Turkoosinvihreässä Suvivarpu-pipossa on pohjavärinä Pantonen Cascade - rauhoittava ja puhdistava vuoden 2022 trendiväri. Tämä ihastuttava kuosi tuo mieleen metsän ja sen kasvillisuuden eri vihreän sävyineen. Vihreän ystävät löytävät tästä kuosista myös Suvivarpu-mekon, leggingsit ja ison putkihuivin - Nyt voit säästää, kun ostat kaikki 3 tuotetta yhdessä settinä!

Tässä oli muutamia nostoja syksyn uutuuksista - Tutustu myös muihin pipoihin ja löydä omat suosikkisi. Nyt on hyvä aika tilata pipot syksyksi - vaikkapa koko perheelle!

Lasten pipot | Aikuisten pipot

Most popular searches

Your shopping cart is empty

My account

Gift cards used in the shopping cart